Mangler du en SMV:Digital-rådgiver?

Via SMV:Digital-puljerne kan du få tilskud til rådgivning, der hjælper dig med at realisere dine digitale ambitioner.

Puljerne er et statslig initiativ med både nationale og EU-midler, som har til formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste digitalt.

Du kan både få rådgivningshjælp til digitalisering af processer, der er svære eller tidskrævende, og du kan også få hjælp til at opbygge eller udvikle online salg og markedsføring. Det kan eksempelvis være rådgivning til et projekt om opstart af webshop, brand-aktiviteter, nyhedsbreve eller markedsføring på sociale medier.

Jeg synes puljen er vildt interessant, fordi det giver de små brands, jeg elsker at følge med hos, mulighed for få at tilskud til digital udvikling - og jeg får muligheden for at arbejde med disse brands.

Jeg er godkendt SMV-rådgiver, og det vil sige, at jeg kan hjælpe dig og dit brand, hvis du får tilsagn om tilskud gennem SMV:Digital.

Jeg er freelance digital og kreativ konsulent, og jeg har speciale i at hjælpe mindre brands med at vækste digitalt. Mit fokus er primært på livsstilsbrands, og især de, som drømmer om ikke at gå på kompromis med brandet til fordel for profit.

Du er velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål til SMV:Digital-puljerne (som du kan læse mere om her) eller hvis du vil bruge mig som rådgiver på dit næste puljestøttede projekt.

Jeg kan fanges på hej@saraschelde.dk eller 50 55 55 74.

Hvis du vil se et udpluk af de brands, jeg har hjulpet, så kan du se dem her.

Mange hilsner,
Sara