And Now You Sleep

And Now You Sleep

And Now You Sleep er sat i verden for at inspirere dig til at prioritere bedre søvn, mere hvile og generel velvære i dit liv.

Og apropos bedre søvn: der gik ikke mange dage, fra jeg begyndte at arbejde på And Now You Sleep’s nye webshop, før jeg købte en af deres puder. For livet er altså for kort til dårlige hovedpuder.

I det skønneste søvnunivers guider And Now You Sleep dig til en bedre søvn. På deres hjemmeside finder du særligt formede hovedpuder, tyngdedyner og fint sengetøj, som alt sammen er skabt til at lindre søvnløshed og stress.

Projektet her indebar redesign af deres eksisterende Shopify-webshop, baseret på en ny identitet skabt af LA Graphic samt omstrukturering af produktdata med henblik på at gøre produktoprettelsen nemmere fremadrettet.

Sweet dreams

En god nats søvn er afgørende for vores fysisk og mentale sundhed og velvære. Det er i løbet af vores søvn, at kroppen reparerer sig selv, gendanner energi og styrker immunforsvaret.

Og derfor er det også vigtigt at sove med den rette hovedpude. Ikke for blød, ikke for fast og ikke for høj.

Mere info

Services

Alle billeder er fra And Now You Sleep, og identiteten er skabt af LA Graphics, som skal have tak for at sende projektet min vej.