Flow Intimates

Flow Intimates

Flow er på en mission med deres genanvendelige menstruationstrusser. De vil gøre din næste menstruation til den bedste.

Flow tilbyder et genanvendelige alternativ til bind og tamponer, nemlig menstruationstrusser. I skrivende stund er der fire forskellige par trusser på markedet  til både voksne og teens.

Bag Flow Intimates står Cathrine Widunok Wichmand, der er tidligere radiovært og influent. Og mon ikke navnet giver genlyd - Cathrine kender du måske fra Instagram eller fra da Flow Intimates var i Løvens Hule i januar 2024, hvor de gik med den investering, de kom for. 

Jeg har haft den store fornøjelse at hjælpe Team Flow helt fra den spæde start, tilbage i foråret 2022, hvor menstruationstrusserne kun fandtes som prototype.

Udover at have bygget den alleførste Flow Intimates-webshop, i Shopify naturligvis, har jeg også hjulpet teamet med driftsoptimering, e-mail automation og digital marketing.

Min rolle for nuværende er at supportere marketing-team'et som ekstern E-commerce Manager - herunder at bidrage med salgskampagner, online visual merchandising samt digital projektledelse på eksterne leverandører.

Slut med bind og tamponer

Flow Intimates er skabt med ønsket om at sætte din menstruation fri. Med deres menstruationstrusser behøver du ingen kop, ingen tamponer, ingen bind, der krøller sammen og ender umulige steder.

Bare dig, der kan bløde frit i dit behagelige og rare undertøj, uden bekymringer og uden at føle dig begrænset.

Mere info

Periode:
2022 - nu

Links:

Services

Billeder af æsker og trusser har jeg taget, og billeder med model er taget af Sidsel Alling.