I LOVE BEAUTY

I LOVE BEAUTY

I LOVE BEAUTY er et skønhedsunivers med alt det bedste indenfor clean beauty - makeup, hudpleje og dufte.

Allerede inden jeg rigtigt startede op som freelancer i 2020, havde jeg landet min første kunde. Og det var I LOVE BEAUTY - verdens vist nok mindste skønhedsbutik, der ligger i Kronprinsessegade, lige ved Kongens Have.

Bag skønhedsuniverset, der også dækker over en webshop og en blog, står Charlotte Torpegaard, som har mere end 25 års erfaring i branchen som blandt andet skønhedsekspert på Go’morgen Danmark, som redaktør på magasiner og som forfatter.

Jeg arbejdede sammen med I LOVE BEAUTY-teamet som fast freelancer i en periode på 3 år, og i nogle perioder på fuldtid, hvor jeg kom godt omkring i mit bagkatalog af kompetencer, især de driftsmæssige.

Jeg hjalp både med at ansætte flere i teamet, vagtplaner, at finde kontorlokaler, systematisering og optimering af lager samt opsætning af POS-system i butikken ved siden af content-produktion, marketing, egenproduktion og forretningsudvikling.

Verdens mindste skønhedsbutik

I en lille pavillon fra 1806 finder du I LOVE BEAUTY. De små pavilloner, der omkranser Kongens Have, blev skabt med inspiration fra boderne og menneskemylderet på Pont-Neuf i Paris.

Mere info

Periode:
2020 - 2023

Links:

Services