Neroli Vintage

Neroli Vintage

Hvorfor købe nyt, når der er så mange smukke ting ude i verden, der allerede er produceret, og som er et vidnesbyrd om godt håndværk og kvalitet?

Neroli Vintage, der er skabt af Cecilie Bjørnskov, er et smukt, digitalt univers med et omhyggeligt og personligt kurateret udvalg af interiør og vintagefund.

Cecilie lægger stor vægt på at bevare alt det fine fra fortiden - både fordi hver genstand vidner om en anden tid og om et håndværk - og også fordi hun vil gøre sit til at bidrage til en lidt mere ansvarsbevidst fremtid.

Hver eneste ting i Nerolis samling er et vidnesbyrd om håndværk, kvalitet - og så er Cecilie tiltrukket af den æstetik, som findes i de fine fund.

Neroli startede ud som et sideprojekt og en Instagram-profil og sidenhen har det taget fart. I slutningen af 2023 kom Cecilie til mig med ønsket om at skabe en webshop, der kunne gøre købsprocessen mindre manuel, og som kunne være et supplement til salget over Instagram, der ellers foregik i DM's og via MobilePay.

Samme

Mere bevidst tilgang til forbrug

Cecilie vil gerne lære os at værdsætte gamle genstande - de kommer alle med en historie. Samtidig håber hun også på, de gamle sager kan inspirere til en mere opmærksom livsstil og en mere bevidst tilgang til forbrug.

Mere info

Periode:
2023 - 2024

Links:

@neroli.vintage

Services

Billederne er taget af Neroli, Maria Franck samt Sofie Winding, der i øvrigt også har skabt identiteten.