PLANT København

PLANT København

PLANT er på en grøn mission. De mener, at alt grønt skal have lov til at være levende - derfor kun planter med rødder hos planteteam'et på Nørrebro.

Hos PLANT finder du særligt udvalgte planter, smukke krukker, jord og værktøj og meget mere til dig og dine planter.

Bag plantebutikken står Cille, Gro og Maja, der er barndomsveninder. Da de i 2015 startede KAKTUS København, som senere blev til PLANT, havde de ingen forudsætninger for at drive en plantebutik.

Al viden har de opnået ved at stikke hænderne i jorden og stille eksperterne alle de gode og dumme spørgsmål.

Team'et rakte ud til mig i slutningen af 2022, da de havde brug for en ny og Shopify-webshop. Da den var færdig, fortsatte vi samarbejdet med et SMV-projekt, hvor de havde fået tilskud til at vækste deres forretning.

I den proces kom hele vejen omkring deres forretning: optimering af lager, automatisering af forsendelse og implementering af nyt POS-system, der taler sammen med webshop, for blot at nævne nogle af de praktiske ting.

Derudover dykkede vi over en længere periode ned i deres marketingaktiviteter og er således endt ud med skarpe initiativer, der har vækstet den overordnede forretning.

Der er blevet udviklet en SEO-strategi og 8 e-mail automation flows samt struktureret content på social, og kigger vi isoleret på webshoppen er omsætningen i januar til maj 2024 blevet fordoblet, sammenlignet med året før.

Grønne gaver

Team'et hos PLANT er vild med ideen om, at planter med rødder ikke bare bliver smidt ud efter et par dage, men kan holde i mange år og udvikle sig over tid.

Derfor kan du også i både butik og på webshop købe planter og stiklingbui som gaver i stedet for den vanlige buket.

Mere info

Periode:
2023 - 2024

Links:

Services

Billeder i dette projekt er taget af PLANT samt Anne-Sophie Rosenvinge.