Stilleben

Stilleben

Stilleben designer og producerer deres egne kollektioner af service , tekstiler og interiør. Designet og produktionen fokuserer på materialer af høj kvalitet - og så er det skabt til hverdagen.

Midtpunktet i Stillebens univers er som regel bordet. Det er her intime oplevelser gøres og deles. Der er sammenhold, samtale, god mad og vækkede sanser. Det er en scene i konstant forandring, der består af service, tekstiler, stole og mennesker. Genstande, som alle berøres af hænder, øjne og mund.

Og dette afspejles tydeligt i Stillebens egne designs af stentøj, glas, tekstiler og bestik.

Bag Stilleben står designerne Jelena Nordentoft og Ditte Reckweg, der i mere end 20 år har drevet det smukke, farverige brand.

Duo'en rakte ud i starten af 2024, da de havde brug for hjælp til at drive den digitale del af Stilleben.

Som fast freelancer på ugentlig basis hjælper jeg med at vækste og udvikle deres digitale forretning og Shopify-webshop.

Samarbejdet startede ud med fokus på e-mail marketing og automatiske e-mail flows men har siden udvidet sig til også at berøre annoncering, digital forretningsudvikling, content og kampagner.

Det gode hverdagsliv

Hvorfor vente med at skåle til store anledningerne, når hverdagen i sig selv er værd at fejre?

Hos Stilleben elsker man at skåle for alle livets glæder, hvad end det er en simpel hverdagsmiddag eller en festlig sammenkomst - og derfor er Stillebens glas skabt til at kunne gøre den mest hverdagsagtige aftensmad til en fejring.

Mere info

Periode:
2024 - nu

Links:

Services

Alle billeder er taget af Elizabeth Heltoft, og Stillebens identitet er skabt af All The Way To Paris.