Studio Mini

Studio Mini

Hos Studio Mini finder du et velkurateret udvalg af fine møbler, interiør, legetøj og tøj til baby og børn. Smukke produkter, som også er praktiske og kan holde til at blive leget med og i.

Nogle opkald er mere spændende end andre. Og et af de ekstraspændende opkald fik jeg i april 2023 fra Louise Bomhoff, der netop var hjemvendt efter at have boet i Malaysia og nu skulle til at drive verdens fineste Studio Mini fra Danmark.

Og siden da har vi, step by step, endevendt, optimeret og udviklet det lille børneunivers: vi har optimere lageret, produktporteføljen og forsendelsesprocesserne samt den generelle drift af webshoppen - og så har vi brugt tid på at bygge et nyt digitalt univers, ikke mindst.

Det nye univers dækker både over en ny Shopify-webshop, skræddersyet til Louises drømme, ligesom vi også har skabt et smukt content-univers med fokus på inspiration til børneværelset.

Forude ligger der også et projektforløb med email automation, som jeg, som fast freelancer, også får fornøjelsen af at arbejde med, ligesom jeg løbende vejleder Louise på digital forretningsudvikling.

Inspiration til børneværelset

I serien Kids' Rooms finder du inspiration til indretning af værelser hos både store og små - med både praktiske opbevaringsløsninger, farverig og finurligt interiør og sjove børne-dimser.

Mere info

Periode:
2023 - nu

Links:

Services

Alle billeder er taget af fotograf Katrine Rohrberg.