Tiny Papers

Tiny Papers

Tiny Papers er et dansk børnebogsforlag, der illustrerer, producerer og udgiver børnebøger i tekstil.

De bløde aviser og magasiner med sjove og finurlige overskrifter til børn og deres fantasifulde voksne er udviklet med øje for de sjove samtaler, som kan opstå barn og vokse.

Avisernes stof er 100% OEKO-TEX certificeret bomuld printet med vandbaserede GOTS-certificerede printfarver, som gør det sikkert at putte dem i munden.

Fyldet i produkterne består af genanvendt polyester, og foliet, som laver den dejlige knitrelyd inde i produkterne, består af et 100% bionedbrydeligt plastfolie, som er godkendt til fødevarebrug og indeholder derfor ingen giftige og/eller hormonforstyrrende stoffer.

Alle aviserne sys i den lille systue på Nørrebro i København.

Bag Tiny Papers står Louise Egebro, der er uddannet fra Designskolen Kolding. Louise har en baggrund i modebranchen og underviser på Textilskolen i Holte.

Tiny Papers har altid været et side-projekt for Louise, og hun kom til mig i starten af 2024, da hun havde en drøm om at give det lille forlag endnu mere kærlighed.

Vi har med den nye Shopify-webshop skabt et finurligt univers, hvor de mange skæve karakterer fra bøgerne kommer i spil sammen med alle de fine illustrationer. Vi har blandt andet lavet en breaking news-blog, en skræddersyet produktside per bog og en morsom team-side.

Webshoppen gik i luften i april 2024.

Vaskeægte kioskbaskere

Aviserne hos Tiny Papers har overskrifter som “Sure tæer i saftevand”, “Lille bimmelim laver stor bummelum” og “Iskold slange får lang sweater”, som alle lægger op til fri fantasi og fortolkning.

Mere info

Services