Om mig

Jeg hedder Sara, jeg er 35 år gammel og freelance digital konsulent.

Jeg lever for og af at hjælpe små virksomheder på internettet: med at bygge og optimere Shopify-webshops, e-mail marketing, content, forretningsudvikling, procesoptimering.

Kort sagt, alt, der følger med, når man har en digital forretning.

Mit digitale og kreative mindset er grundstenen i alt hvad jeg laver. Alt, hvad jeg laver, er baseret på hands-on erfaring  igennem de seneste 15 år fra både små brands og internationale virksomheder.

Jeg har både arbejdet som projektleder i et reklamebureau og i et digitalt bureau - og så har jeg haft ansvar for e-commerce og digital marketing i adskillige virksomheder.

Det, at jeg selv har siddet på den anden side af skrivebordet, som konsulenter ofte kalder det, gør at jeg ved hvad det kræver at udvikle en virksomhed, mens man også skal forsøge at drive den.

Det tager jeg med mig i mit arbejde: at levere den løsning, der er bedst for de virksomheder, jeg arbejder sammen med. Derfor er det også vigtigt for mig at skabe noget, som du selv kan arbejde med, når vi er færdige, både hvad angår tid, kompetencer og økonomi.

Det, der betyder mest i den måde jeg arbejder på, er, at der er tid og ro. Både til at gøre sig umage, men især også til alle de andre gøremål og til at holde fri - og det gælder både mig og mine kunder. Det er for mig det gode arbejdsliv.

Og så foretrækker jeg forresten at arbejde sammen med brands, der tager ansvar for vores klode.

Vigtigst af alt i denne intro: Bag en glad selvstændig står en dejlig, evigt støttende familie: Jeg er gift med Jonathan, der er designer, og sammen har vi verdens bedste Filippa på knap 3 - og vi bor på Vesterbro.

Har du brug for hjælp til dit brand eller din webshop? Så er indbakken altid åben.

Go’ dag og tak fordi du læste med ☕️