Undervejs

Undervejs

Vidste du, at bare 10 minutter i naturen kan være med til at sænke dit stressniveau?

Derfor vil Ditte Arentoft, der står Undervejs, gerne inspirere flere til at komme ud i naturen, opleve roen, nærværet og det rum for dybe samtaler, som en vandreferie giver anledning til. 

Hos Undervejs finder du derfor individuelle vandreferier, som hverken er primitive eller besværlige. Ditte har nemlig gjort et grundigt forarbejde, og med i pakken er der både rutekort og overnatning på nøje udvalgte overnatningssteder, altsammen med Sydfyn og Langeland.

Med Undervejs ønsker Ditte at gøre det let og simpelt at komme på en vandreferie i Danmark, og håbet er, at en vandreferie i Danmark kan blive et alternativ til eksempelvis et spaophold eller en storbyferie.

Ditte rakte i sin tid ud for at få hjælp til at skabe det digitale univers til Undervejs, og selvom der ikke er tale om en gængs webshop men mere var et behov for en branded bookingplatform, så besluttede vi alligevel at bygge det hele i Shopify med nogle små tweaks.

Hver enkel produktside er skræddersyet til den givne rute, og hele hjemmesiden er skabt med henblik på, at det skal være nemt for Ditte at lave nye vandreruter, både på Sydfyn og i resten af Danmark.

Undervejs.com gik i luften i efteråret 2023.

Læg skærmen væk

Vandreturen kan være et frirum, hvor man kan slippe hverdagens opgaver og rutiner. Man får frisk luft, bevægelse og et travlt hoved kan få en tiltrængt pause.

Og så er det en god måde at glemme skærmene på. Københavns Universitet har for nylig forsket i, hvordan vi kan glemme skærmene, og her er konklusionen, at længere besøg i vilde områder som skove eller andre naturområder er et rigtig godt redskab til at lægge mobile væk.

Mere info

Periode:
2023

Links:

Services

Identitet er lavet af Signe Beck, og billederne er taget af Stine Albertsen.